El Junior encaixa un gol a les acaballes del matx i cau al camp de la Complutense

Els santcugatencs han igualat un 2 a 0 en contra, però han encaixt el tercer gol als darrers minuts de partit

L'equip masculí del Junior perd (3-2) al camp de la Complutense a la jornada 10 de la Divisió d'Honor d'hoquei herba. Els santcugatencs han encaixat un 2 a 0 en el darrer quart, però han igualat el partit gràcies a dos gols de Jordi Farrés de penal córner. El triomf dels madrilenys ha arribat a dos minuts del final quan César Curiel ha establert el tercer i definitiu gol. Els blau-i-negres ocupen la setena posició i rebran el Polo, quart classificat.

El primer quart ha estat dominat majoritàriament per la Complutense. Els locals han disposat de més ocasions que el Junior, que només n'ha tingut un parell durant els primers minuts.

A partir del segon quart, els santcugatencs han començat a sentir-se més còmodes i tot i que la possessió era local, el Junior ha esperat a les seves oportunitats i ha començat a fer molt mal al contraatac. S'han fet forts al darrere i mitjançant aquest plantejament han tingut ocasions manifestes per obrir la llauna.

El darrer quart del partit ha estat d'infart. Una targeta groga ha propiciat els dos primers gols de la Complutense quan el Junior estava amb 10 homes a la gespa. Al minut 56, Ignacio Cobos ha obert la llauna a favor dels locals i seguidament, Pedro Arques al 58 ha eixamplat la distància anotant el 2 a 0.

El Junior no ha abaixat els braços tot i els dos gols tan consecutius de la Complutense no han servit per sentenciar el partit. Al minut 62 Jordi Farrés ha escurçat distàncies de penal córner i al minut 66, ho ha tornat a fer empatant el partit a dos.

El doblet de Jordi Farrés no ha tingut més transcendència, ja que després de l'empat i el gran esforç dels santcugatencs César Curiel ha marcat el gol que posaria el 3-2 definitiu i que certificaria els tres punts per als locals.

El següent partit del Junior és el proper diumenge a dos quarts d'una del migdia, en el qual rebran la visita del RC Polo.