La falta de punteria condemna el Patí Hoquei davant el Bigues que allarga la dinàmica negativa

Les santcugatenques cauen derrotades i s'allunyen de la part alta de la taula

L'equip femení del Patí Hoquei Club Sant Cugat perd (2-3) davant el Bigues a la jornada 10 del grup B de l'OK Lliga. Les santcugatenques han igualat un 0 a 2 en contra, però les visitants han fet el tercer en un rebuig. Les de Beto Borregán encadenen la quarta derrota consecutiva i s'allunyen de la quarta plaça que permet jugar el playoff pel títol.

El Patí Hoquei ha sortit molt endollat i ha disposat de tres clares ocasions per avançar-se en el marcador. El Bigues ha respost ràpidament i han disposat d'alguna acció per posar el 0 a 1. El matx ha estat molt igualat amb dos conjunts que han ofert un bon espectacle.

Les visitants han obert la llauna amb un gol d'oportunisme de Daniela Maria que ha deixat les vermell-i-negres tocades anímicament. Quan el matx arribava al descans, nou gol del Bigues obra d'EriKa Ghirardello, quan faltava mig minut per tancar el primer temps. Un 0 a 2 que ha fet molt mal a les locals.

A la represa, ocasions per a tots dos conjunts. L'encert vermell-i-negre ha arribat a través de Txell Gimeno al minut 5 del segon temps. Les santcugatenques han seguit dominant i Andrea Massons ha empatat a 2 el matx.

La mala sort s'ha aliat en contra de les vermell-i-negres. Un rebot ha afavorit el Bigues quan Maria Igualada ha fet el 2 a 3. Les santcugatenques han intentat assolir l'empat, però sense sort. El tècnic de l'equip, Beto Borregán, lloa el treball de les seves jugadores i es mostra "dolgut" per la manca de sort de l'equip. "Les meves jugadores es mereixien guanyar el partit, però seguim sense encert de cara a porteria, no els hi puc retreure res" argumenta Borregán.

Les vermell-i-negres visitaran la pista del Vilanova on intentaran trencar la mala dinàmica.

Beto Borregán

Si fessim mal partits o mals entrenaments entendria perdre els partits. Tenim mala sort i ens priva de guanyar els tres punts.