Una gran segona meitat permet el Patí Hoquei superar el Capellades i seguir a la part alta

El binomi David Yepes- Pau Gilabert, amb tres gols cadascú, s'erigeixen en els actius ofensius del triomf

L'equip masculí del Patí Hoquei Club Sant Cugat supera (8-2) el Capellades a la jornada 8 de l'OK Lliga Plata Nord. Els santcugatencs han patit en el primer temps on han arribat al descans amb un empat (2-2). A la represa, els vermell-i-negres han demostrat efectivitat amb Pau Gilabert i David Yepes, amb tres gols cadascú, i dues dianes més, de Xavi Serrallonga i Gerard Peris. Els de Joan Carles Vadillo ocupen la cinquena posició, a dos punts del líder, el Manlleu.

El Capellades ha sortit molt intens i al minut tres ja s'ha avançat amb un gol de Joan Masoni que ha deixat glaçat el Pav 2. Els santcugatencs s'han despertat ràpidament i David Yepes, que ha tornat a jugar després d'un mes lesionat, ha establert l'empat. I quan semblava que amb l'empat s'arribaria al descans, Xavi Serrallonga ha marcat el 2 a 1 completant la remuntada. El Capellades també volia dir la darrera paraula i Guillem Martí ha establert la igualada a falta d'un minut per a la finalització del primer temps. Amb 2 a 2 s'ha arribat a la mitja part.

A la represa, el Patí Hoquei ha sortit decidit a sumar els tres punts. Pau Gilabert ha marcat després d'errar un penal i ha aprofitat per situar el 3 a 2. Yepes ha fet el quart amb un detall de gran jugador. Pau Gilabert ha marcat el cinquè i Yepes el sisè completant el seu hat trick. I per completar la golejada, Gerard Peris ha establert el setè i Pau Gilabert el vuitè convertint el seu triplet particular.

El tècnic, Joan Carles Vadillo, ressalta la dificultat del partit, tot i el resultat final. "La segona part hem pogut obrir el marcador davant un rival que ha fet un molt bon primer temps" explica Vadillo.

Els vermell-i-negres tornen a jugar a casa la propera jornada quan rebran el Dominicos, vuitè classificat.

Joan Carles Vadillo

El partit ha estat més difícil del que diu el marcador final. No ha estat gens fàcil.