El Junior femení disputarà la final de la Copa de la Reina aquest diumenge a València

Les santcugatenques s'enfrontaran amb el Club de Campo aquest diumenge a les onze del matí

El Junior s'ha classificat per a la final de la Copa de la Reina / Font: RFEH

L'equip femení del Junior supera (4-0) el CD Terrassa i accedeix a la final de la Copa de la Reina d'hoquei herba. Dos gols de Laura Bosch i un d'Anna Gil en els dos primers quarts han sentenciat el matx. Les blau-i-negres jugaran la final aquest diumenge a les onze del matí a València davant el Club de Campo. Les santcugatenques afronten la seva novena final i cercaran el segon títol de la seva història.

Inici fulgurant del Junior que en el primer quart ha sentenciat el matx. Dues grans jugades de Laura Bosch han acabat en gol i han deixat glaçat un CD Terrassa que s'ha vist superat per un conjunt santcugatenc elèctric i eficient.

El segon quart ha seguit amb el mateix guió, un Junior dominador del joc i amb una alta possessió de pilota. La golejadora Anna Gil s'ha afegit al festival santcugatenc amb una tercera diana abans d'arribar al descans.

Les blau-i-negres han fet un tercer i quart quart amb molta tranquil·litat i seguint atacant amb molta velocitat. Fins a tres penals córners han tingut les santcugatenques i en el darrer Maialen Garcia ha fet el quart.

El primer i únic títol fa 32 anys

El Junior vol aixecar el seu segon títol després d'aconseguir la seva primera i única Copa el 1988 davant el Club de Campo. Les santcugatenques sumen set subcampionats i totes les finals les han perdut davant el gran botxí, les madrilenyes del Club de Campo.