Un Patí Hoquei tou en defensa salva un punt sobre la botzina davant el Dominicos

Els santcugatencs han anat a remolc en el marcador davant els gallecs que han estat molt efectius

L'equip masculí del Patí Hoquei Club Sant Cugat empata (6-6) davant el Dominicos a la jornada 9 de l'Ok Lliga Plata Nord. Els santcugatencs s'han mostrat molt tous en defensa davant un conjunt gallec que ha aprofitat les facilitats defensives vermell-i-negres. Els de Joan Carles Vadillo són cinquens i jugaran la propera jornada a la pista del Jolaseta, avantpenúltim, en matx recuperat de la jornada 3.

El Patí Hoquei s'ha vist sorprès ben aviat pel Dominicos amb un gol molt matiner. El 0 a 1 ha despertat els santcugatencs que en dos minuts han capgirat el marcador amb dianes de David Yepes i Xavi Serrallonga. El 2 a 1 s'ha convertit en un miratge perquè els gallecs han fet dos gols que han situat el preocupant 2 a 4.

L'orgull santcugatenc s'ha vist reflectit a pista i Gilabert de penal i Yepes, a falta de 51 segons per acabar el primer temps, han empatat a 4. El Dominicos ha disposat de la darrera oportunitat del primer temps i ha fet el 4 a 5 amb el que s'ha arribat al descans.

A la represa, ocasions per a tots dos conjunts, però qui ha estat més encertat a la pista ha estat el Dominicos situant el 4 a 6. Els vermell-i-negres no s'han rendit i Pol Claramunt, a falta de quatre minuts, i un David Yepes oportunista ha assolit l'empat a 43 segons per acabar el matx.

El tècnic, Joan Carles Vadillo, creu que "després del partit s'ha guanyat un punt, però quan acabi la jornada hauran perdut dos". Vadillo ha lamentat "la pèrdua de duels i la poca intensitat defensiva del seu conjunt".