El Patí Hoquei venç al Tordera amb un repòquer de Pau Gilabert

Els santcugatencs inicien la segona volta amb victòria i mantenen les opcions d’ascens

El Patí Hoquei guanya al Tordera amb una exhibició de Pau Gilabert / Font: Cugat Mèdia

L'equip masculí del Patí Hoquei Club Sant Cugat ha superat (7-5) al Tordera en la dotzena jornada de l'OK Lliga Plata Nord, amb cinc gols de Pau Gilabert, i es manté en quarta posició, amb dos partits pendents encara. Els vermell-i-negres han remuntat la diana inicial dels visitants i s'han endut un enfrontament molt treballat. Aquest triomf permet als de Joan Carles Vadillo començar la segona volta de la millor manera possible.

Es preveia un duel anivellat i el Tordera ho ha confirmat avançant-se al marcador (0-1). David Yepes, mitjançant una falta directa, ha igualat el matx i Pau Gilabert, l'home més destacat de la tarda, ha posat als locals per davant (2-1). Quan faltava un minut per arribar al descans, els torderencs han anotat l'empat (2-2).

La segona meitat ha estat una història completament diferent. Els vermell-i-negres han sortit en tromba i han atropellat al conjunt visitant. David Yepes ha desequilibrat el lluminós (3-2), que no ha deixat de variar durant el que ha restat de partit.

En aquest punt ha arribat la lliçó de Pau Gilabert. El santcugatenc ha marcat tres gols en un interval de quatre minuts i ha deixat l'enfrontament molt encarrilat (6-2). Tot i això, el Tordera no s'ha donat per vençut i ha anotat dues dianes que han posat la por al cos als de Joan Carles Vadillo (6-4). De nou, el màxim golejador de l'equip i el segon de la competició, Pau Gilabert, ha signat la sentència dels visitants, que a dos minuts del final han maquillat el resultat (7-5).

El tècnic, Joan Carles Vadillo, considera que ha estat "una victòria molt treballada contra un rival que ens ha exigit moltíssim". Confessa que "no ha estat fàcil" i considera que ha estat "una de les millors victòries que hem tingut aquest any a casa".

El Patí Hoquei Club Sant Cugat visitarà el dissabte vinent la pista del SHUM Maçanet, cinquè classificat.

Joan Carles Vadillo

Ha estat una victòria molt treballada contra un rival que ens ha exigit moltíssim.