El Patí Hoquei masculí supera el Jolaseta en una segona part plena d'efectivitat

Pau Gilabert, amb un pòquer, i Carles Domènech, trigolejador, figures destacades del matx

L'equip masculí del Patí Hoquei Club Sant Cugat supera (7-2) el Jolaseta a la jornada 14 de l'Ok Lliga Plata Nord. Un pòquer de Pau Gilabert i un hat trick de Carles Domènech ha certificat el triomf en una segona part plena d'efectivitat després d'arribar al descans amb empat a un. Els vermell-i-negres són quarts i visiten la propera jornada la pista del líder, el Manlleu.

El partit s'ha iniciat amb un incisiu Patí Hoquei i un Jolaseta tancat en defensa esperant per sortir al contraatac. El primer temps semblava que anava pel camí de quedar-se sense gols, però un penal a favor dels vermells-i-negres, a falta de dos minuts per al final, ha servit per inaugurar el marcador amb diana de Pau Gilabert.

Quan s'arribava gairbé al descans, el Jolaseta ha disposat d'una falta directa que ha errat, però en diferents rebuigs, Jaime González ha assolit l'empat a un segon de la mitja part. Gerra d'aigua freda per als locals.

A la represa, diana de Carles Domènech a l'inici del segon temps amb una gran definició. El Jolaseta ha tingut una nova falta directa, però Jordi Pons ha evitat el gol. Els santcugatencs s'han quedat amb inferioritat i s'han defensat de manera brillant.

Pau Gilabert, novament de penal, i Carles Domènech, amb una jugada de qualitat individual, han situtat el tranquilitzant 4 a 1. Els vermell-i-negres no s'han aturat i ha seguit el festival golejador amb Pau Gilabert fent el cinquè, Carles Domènech el sisè i Pau Gilabert el setè.

Gilabert, amb un pòquer, i Domènech, amb un hat trick, s'han convertit en els homes gol del matx. Els bascos han retallat diferències deixant el 7 a 2 definitiu.

El tècnic del Patí Hoquei, Joan Carles Vadillo, ressalta la dificultat de superar rivals que tenen una progressió important a les darreres jornades.

Joan Carles Vadillo

Jugar contra el Jolaseta és molt complicat. Ells cerquen que no hi hagi ritme al partit.