El Patí Hoquei suma un punt valuós a la pista del líder, el Manlleu

Els vermell-i-negres han tingut el triomf a tocar després d'errar un penal al final del matx

Imatge d'arxiu / Font: Cugat Mèdia

L'equip masculí del Patí Hoquei Club Sant Cugat ha empatat (0-0) a la pista del líder, el Manlleu, a la jornada 15 de l'OK Lliga Plata Nord. El matx ha estat molt igualat i sense definició de cara a porteria, tot i les ocasions creades dels dos conjunts. Els de Joan Carles Vadillo han disposat de l'opció més clara amb un penal errat quan faltaven pocs segons per acabar el duel. Els vermell-i-negres són quarts, a cinc punts dels colíders, Manlleu i Sant Just, que serà el proper rival dels santcugatencs al Pav 2.

El PHC Sant Cugat ha sumat un punt de mèrit a la pista del primer classificat i segueix immers en la dinàmica positiva d'aquesta segona volta, on els santcugatencs encadenen tres victòries i l'empat davant el Manlleu.

L'enfrontament, malgrat el resultat final, ha estat dinàmic, amb arribades per ambdós conjunts. Els dos equips han gaudit de diferents faltes directes en la primera meitat per avançar-se al lluminós, però no han estat encertats.

La segona part ha seguit en la mateixa dinàmica, molta intensitat i energia que s'ha traduït en nombroses faltes i targetes blaves. Tot i això, ni uns ni altres han estat capaços d'obrir el marcador. Fins i tot, en el darrer minut, Pau Gilabert ha errat un penal.

Amb aquest empat a la pista del líder, els vermell-i-negres continuen en línia ascendent i es mantenen en quarta posició amb 27 punts. El dissabte vinent, els de Joan Carles Vadillo rebran al Sant Just, segon classificat.

Joan Carles Vadillo

Un empat a la pista del líder és un bon resultat, vam fer un partit molt seriós.