El Junior Masculí planta cara, però cau davant l'Egara

Els santcugatencs han disposat de vàries ocasions clares i d'un penalty stroke

El Junior masculí ha perdut (1-3) davant l'Egara, segon classificat, en la catorzena jornada de la Divisió d'Honor A. Els d'Oriol Torras han plantat cara davant un conjunt egarenc molt més efectiu de cara a porteria. Malgrat la derrota, els santcugatencs segueixen en la lluita per accedir al play-off pel títol.

El matx ha començat amb un Junior molt valent, buscant en tot moment sortir a l'atac i marcar un gol. Però, els primers a avançar-se han estat els visitants gràcies a la rematada de Xavier Aguilar. Els blau-i-negres han disposat d'un penal córner, però que ha refusat el porter. En el minut 14, Jordi Farrés ha igualat el lluminós, després d'aprofitar l'assistència de Guillem Muñoz.

En el segon quart, els de Terrassa han anat més a l'atac. Tanmateix cap dels dos equips ha disposat de cap ocasió clara i el partit ha marxat al descans amb un empat a 1. A la represa, L'Egara ha pogut avançar-se en el lluminós, però que ha refusat perfectament el porter del Junior, Marc Sanroma. En el minut 48, ha arribat el segon gol visitant obra de Marc Recasens de penal córner.

En el darrer període el Junior ha sortit a buscar l'empat i ha disposat d'algunes ocasions. En els darrers minuts, els blau-i-negres han disposat de dos penals córners seguits, però que han errat, tot i això, en el segon, l'àrbitre ha xiulat penalty stroke. Arnau de Bruijn ha estat l'encarregat de llançar-lo, però l'oportunitat d'empatar el matx s'ha esvaït. Quan faltaven dos minuts, Lluís Mercadé ha sentenciat el partit. Finalment, l'enfrontament ha finalitzat amb un marcador d'1 a 3.

El tècnic, Oriol Torras, admet que "ens mereixíem més, però que al final ells han ficat tres gols i són justos vencedors".

La propera jornada, els blau-i-negres jugaran al camp del FC Barcelona, sisè classificat i rival directe per entrar al play-off pel títol.