El Patí Hoquei Club Sant Cugat femení perd (0-1) en un emocionant duel contra el Cerdanyola

Les santcugatenques han desaprofitat moltes oportunitats per a igualar el marcador i el desencert i els pals han deixat al Sant Cugat a 0


  • Comparteix:

El Sant Cugat atacant contra el Cerdanyola / Font: CugatMèdia

El Sant Cugat atacant contra el Cerdanyola / Font: CugatMèdia

L'equip femení del Patí Hoquei Club Sant Cugat ha perdut (0-1) contra el Cerdanyola en el partit corresponent a la quarta jornada de la segona fase de l'OK lliga femenina. Les noies de Beto Borregán han dut a terme un gran partit i han jugat de tu a tu contra un dels millors equips de la categoria. Malgrat l'esforç, les santcugatenques no han pogut sumar cap punt, ja que no han pogut convertir cap de les ocasions de gol de les que han disposat.

Des del començament del matx, les aproximacions i xuts han estat constants. Un partit molt igualat que ha començat a decantar-se a favor de les visitants quan a tres minuts pel final de la primera meitat han anotat l'únic gol del partit.

A la represa, el Cerdanyola hauria pogut sentenciar el partit si hagués transformat el penal del qual han disposat. En errar-lo les santcugatenques han cregut en la remuntada i llavors han començat els minuts de major domini local. Moltes ocasions i fins i tot un travesser no han sigut suficients per a esgarrapar l'empat.

El tècnic del Sant Cugat Beto Borregán ha mencionat la transcendència de la manca de punteria i ha lamentat que el problema ha estat recurrent durant la temporada, però tot i això s'ha mostrat molt satisfet i orgullós pel bon partit de les seves jugadores.

Les santcugatenques ocupen la setena posició amb sis punts i el pròxim partit de les noies serà el dissabte de la setmana vinent a casa contra el Manlleu.





Beto Borregán

"Portem arrossegant el problema del gol tota la temporada. Juguem genial però quan arribem davant de la porteria els nervis ens poden"



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.