El Patí Hoquei Masculí supera amb claredat al Sant Just

Els santcugatencs superen a un rival directe en la lluita per les fases d'ascens de categoria

L'equip masculí del Patí Hoquei Club Sant Cugat ha guanyat (4-0) al Sant Just en la setzena jornada de l'OK Lliga Plata Nord. Els vermell-i-negres superen amb claredat a un rival directe de la parta alta de la classificació. Els santcugatencs han estat liderats en atac pel capità Pau Gilabert i per Joan Farnés, autor de dos gols.

El partit ha començat amb domini dels locals. Les ocasions arribaven, però no es materialitzaven, fins que David Yepes ha obert la llauna en el minut 10 i ha avançat als de Sant Cugat. El matx ha marxat al descans amb un marcador d'1-0.

A la represa, els vermell-i-negres han sortit a buscar la porteria rival i en el minut 3, han situat el 2-0 gràcies a Joan Farnés. Les ocasions eren per al conjunt local, però les aproximacions del Sant Just eren refusades per la defensa i els xuts pel porter Jordi Pons.

A 12 minuts pel final de l'enfrontament, l'àrbitre ha assenyalat penal a favor dels visitants. Malgrat això, Jordi Pons ha aturat el penal llençat per Eduard Fernández. Pràcticament en la següent jugada, Joan Farnés ha tornat a marcar i ha situat el 3-0. En els darrers instants del partit, Pau Gilabert ha anotat el quart gol que ha donat el resultat final de 4-0.

La propera jornada, els vermell-i-negres visitaran la pista del Vilafranca, segon classificat.