L'equip femení del Junior cau a la pista de la Real Sociedad i s'allunya del Club de Campo

Les santcugatenques segueixen segones malgrat la derrota

Imatge d'arxiu / Foto: Cedida

L'equip femení del Junior ha perdut (3-2) a la pista de la Real Sociedad en el partit corresponent a la quinzena jornada de la Lliga Iberdrola. L'enfrontament ha estat molt igualat, però un gol en el tram final ha decantat la balança a favor de les basques. Tot i la derrota, les noies dirigides per Marcel Malgosa segueixen segones.

El primer període ha finalitzat sense gols, però en una de les primeres accions del segon, les locals han obert el marcador (1-0). Les santcugatenques han aconseguit igualar el partit gràcies a la diana d'Anna Gil (1-1). Amb empat s'ha arribat al descans.

A la represa, cada equip ha anotat un gol més. Primer s'ha avançat el Junior, mitjançant Mariona San José, i cinc minuts més tard ha arribat el torn de les locals. L'enfrontament ha seguit anivellat, però les basques han aconseguit marcar el gol de la victòria en el darrer període (3-2).

Malgrat la derrota, el Junior segueix en segona posició amb 37 punts. La pròxima jornada serà doble i les santcugatenques s'enfrontaran a la Complutense i al líder, el Club de Campo.