El Junior femení es veu superat pel líder invicte de la lliga, el Club de Campo

Les santcugatenques, segones, han caigut derrotades per 3 a 2 a camp de les madrilenyes

Imatge d'arxiu / Foto: Cedida

L'equip femení del Junior d'hoquei herba ha afontat una doble jornada aquest cap de setmana a Madrid. Triomf davant el San Pablo Valdeluz (0-1) i derrota (3-2) davant el líder invicte de la Lliga Iberdrola, el Club de Campo. Les santcugatenques continuen segones i rebran la propera jornada la visita del Tennis, penúltim classificat.

El Junior ha sumat tres dels sis punts en joc d'aquest cap de setmana a Madrid. Les de Marcel Malgosa han afrontat el duel d'aquest diumenge amb la moral alta després del triomf de dissabte davant el tercer classificat, el San Pablo Valdeluz.

El matx d'aquest diumenge s'ha convertit en la revenja de la final de la Copa de la Reina on les santcugatenques es van imposar davant les madrilenyes.

El partit ha estat marcat per la igualtat i Begoña Garcia ha avançat les locals a través d'un penal córner. Les santcugatenques han empatat mitjançant Marta Grau abans de finalitzar el primer quart.

El segon quart s'ha quedat sense veure cap gol i s'ha arribat al descans. A la represa, Begona Garcia, bigolejadora, i ha establert el 2 a 1.

El darrer quart ha tingut molt moviment al marcador. Carmen Cano ha ampliat diferències amb el 3 a 1 al minut 67, però dos minuts més tard, Mariona Serrahima des del penal córner ha marcat el definitiu 3 a 2.