El Junior femení empata sense gols contra l'Atlètic Terrassa

Les santcugatenques tenen ja tancada la segona posició i jugaran la final a quatre


  • Comparteix:

Les jugadores de Marcel Malgosa no han encertat de cara a porteria / Foto: Cugat Mèdia

Les jugadores de Marcel Malgosa no han encertat de cara a porteria / Foto: Cugat Mèdia

El Junior femení ha empatat (0-0) contra l'Atlètic Terrassa en la penúltima jornada de la fase regular de la Lliga Iberdrola d'hoquei herba. Les jugadores de Marcel Malgosa han errat de cara a porteria en un matx intranscendent després de tenir tancada la segona posició.

Les santcugatenques han fet una bona primera part en la qual han mogut bé la pilota, però els hi ha faltat la definició als metres finals. A la segona meitat, les de Malgosa tampoc han arribat a veure porteria. A l'últim quart d'hora, l'Atlètic Terrassa ha mostrat més empenta per endur-se el partit, però tampoc ha aconseguit superar la porteria santcugatenca. El conjunt egarenc s'està jugant mantenir la categoria.

L'entrenador del Junior, Marcel Malgosa, reflexiona sobre l'enfrontament contra les egarenques, "aquests tipus de partits en els quals no t'hi jugues res són complicats de jugar, així que no em preocupa el rendiment de l'equip".

La darrera jornada de lliga regular les santcugatenques s'enfrontran el proper diumenge a casa al setè classificat, el Club Deportiu Terrassa.





Marcel Malgosa

L'Atlètic Terrassa s'estava jugant el descens i nosaltres ja teníem la segona plaça assegurada, aquests tipus de partits són difícils de jugar, així que no em preocupa el rendiment de l'equip.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.