El Patí Hoquei diu adéu al somni de l'ascens a l'Ok Lliga

Els santcugatencs encaixen un sever correctiu davant el cuer, el Compañia de Maria


  • Comparteix:

L'equip masculí del Patí Hoquei Club Sant Cugat ha perdut (2-7) davant el Compañia de Maria a la penúltima jornada de l'Ok Lliga Plata Nord i es queda sense opcions d'ascens. Els vermell-i-negres s'han vist superats per un cuer que ha estat molt efectiu en atac davant un erràtic conjunt santcugatenc en defensa. Els jugadors David Yepes i Xavi Serrallonga han vist targeta blava i el tècnic, Joan Carles Vadillo, ha vist la vermella. Vadillo es mostra decebut per la derrota, sense culpabilitzar l'arbitratge, però si que ha definit com 'una humiliació' l'actuació de la dupla arbitral. Els vermell-i-negres tanacaran la temporada a la pista del Liceo B.

La primera derrota com a locals ha arribat en el pitjor moment per al Patí Hoquei, Els santcugatencs s'han vist superats per un ordenat Compañia de Maria i encertat en atac. Els visitants s'han avançat per partida doble, sis minuts abans d'arribar al descans, fet que ha evidenciat falta de solidesa defensiva. Carles Domènech, amb gairebé el matx acabat en el primer temps, ha tingut l'ocasió de reduir diferències, però ha errat el penal.

A la represa, els gallecs han sentenciat gairebé el partit amb tres dianes de diferents maneres que han deixat tocat de mort l'equip santcugatenc. Amb el 0 a 5, ràpida reacció santcugatenca amb dianes de Pau Gilabert i Yepes de penal que afegien emoció al matx. Les decisions arbitrals han fet que la reacció esperada acabés en targetes blaves per a David Yepes i Xavi Serrallonga. El tècnic, Joan Carles Vadillo, ha estat expulsat per protestar els àrbitres. Amb inferioritat numèrica a la pista, els gallecs ho han aprofitat per marcar dos gols més i deixar el 2 a 7 definitiu.




Joan Carles Vadillo

No mereixíem aquesta humiliació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.