El Patí Hoquei s'imposa amb claredat al Liceo B i finalitza quart la temporada

Els santcugatencs tanquen la temporada amb bon peu després de quedar-se a les portes de la fase d'ascens a l'OK Lliga

El Patí Hoquei finalitza en quarta posició la temporada / Foto: Cugat Mèdia

L'equip masculí del Patí Hoquei Club de Sant Cugat ha guanyat (2-9) a la pista del Liceo B a l'última jornada de l'OK Lliga Plata Nord. Els santcugatencs han posat la directa des del primer minut i han deixat sense opcions als gallecs que s'han vist superats en tot moment. Aquesta ha estat una gran manera de posar punt final a la temporada després de perdre les opcions de jugar la promoció d'ascens a l'OK Lliga en l'anterior jornada i finalitzar en quarta posició.

La primera meitat ha estat completament dominada pels santcugatencs i han estat molt superiors al Liceu. El primer gol ha arribat ja al primer minut de partit quan Joan Farnés ha posat el (0-1) provisional. Els següents quinze minuts de partit han estat un festival del Sant Cugat i Pau Gilabert amb un doblet i Pol Claramunt han posat al Sant Cugat amb quatre gols d'avantatge i el (0-4) amb el que els dos equips han anat al descans.

La segona meitat ha començat com la primera. Els santcugatencs no han deixat d'apretar i al minut 15 de la segona ja estaven guanyant (0-8). En els últims cinc minuts, els locals han anotat dos gols per a maquillar el marcador i Pol Claramunt ha anotat el seu hat-trick particular. Així l'exhibició santcugatenca ha acabat amb (2-9) i la temporada ha acabat amb un gran resultat.

El Patí Hoquei Sant Cugat conclou la temporada 20-21 amb aquesta victòria, la tretzena de la temporada, i acaba en quarta posició de la lliga amb un total de 42 punts.