El Junior debutarà a casa davant l'Atlètic Terrassa el 19 de setembre

El conjunt santcugatenc ja va prenent forma amb les cinc baixes i quatre altes confirmades


  • Comparteix:

El Junior acabarà la lliga davant el Barça / Foto: RFEH

El Junior acabarà la lliga davant el Barça / Foto: RFEH

El Junior masculí d'hoquei herba rebrà l'Atlètic Terrassa en la que serà la primera jornada de la Divisió d'Honor, màxima categoria estatal. El conjunt santcugatenc, dirigit per Oriol Torras, debutarà com a local el cap de setmana del 18 i 19 de setembre davant d'un dels rivals més forts de la competició.

El primer desplaçament del Junior serà el cap de setmana del 25 al 26 de setembre al camp del Real Club Polo de Barcelona i tancarà la lliga rebent el Tenis de Santander a primers de maig de 2022.

Els santcugatencs, amb una plantilla molt jove, volen seguir ampliant la base de jugadors formats a la casa i aspiren a la part alta de la classificació. El tècnic del Junior, Oriol Torras, ha ressaltat la "dificultat de la competició" i ha valorat molt positivament poder debutar "rebent un dels conjunts més preparats" de la categoria.

El Junior 2021-2022 ja va prenent forma amb les cinc baixes i quatre altes confirmades. Els santcugatencs, vuitens classificats aquesta temporada, seguiran lluitant per ocupar les places capdavanteres de la competició.

Les baixes confirmades de l'equip santcugatenc són Frank Di Mercurio, Oriol Malgosa, Gonzalo Merino, Marc Sanromà i Roger Figa.

Per contra, el club es reforça amb l'arribada del jugador juvenil Pablo Espino, l'internacional argentí Juan Ignacio Catán, Sam Cortès i el porter provinent del Polo, Cesc Mata.

Oriol Torras iniciarà la segona temporada al capdavant del primer equip masculí del Junior d'hoquei herba. L'entrenador i el club santcugatenc donen continuïtat al projecte basat en els joves jugadors del planter. Els blau-i-negres han tancat aquesta temporada en la vuitena posició i van caure eliminats als quarts de final de la Copa del Rei.






Oriol Torras

Debutem a casa i això sempre és important. El rival que rebrem és l'Atlètic Terrassa, un dels equips més forts de la categoria. Ara estem pendents dels darrers canvis de calendari que es puguin fer.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.