Sergi Enrique arriba al Junior per encomanar el seu 'caràcter guanyador' als joves

El defensa torna a la disciplina blau-i-negra després de passar per l'Atlètic de Terrassa


  • Comparteix:

L'equip masculí d'hoquei herba del Junior ja compta entre les seves files amb una incorporació de luxe, Sergi Enrique. El defensa engega la segona etapa al conjunt blau-i-negre, després d'haver militat a l'Atlètic de Terrassa. S'incorpora a un equip on la joventut és la tònica habitual, amb jugadors procedents de l'escola del Junior i amb la qual el mateix Enrique ha col·laborat. Ara comparteixen un vestidor en què el veterà hi vol aportar el seu 'caràcter guanyador' per millorar els resultats del curs passat.

Enrique torna a Sant Cugat amb un record dolç de fa tres temporades, quan es va assolir un subcampionat de lliga històric i es va disputar la fase prèvia de l'EHL, la màxima competició europea. També arriba amb les ganes que aquesta sigui una temporada on la normalitat post-Covid es pugui traslladar als terrenys de jocs i a la vida esportiva.

Enrique és el segon jugador amb més internacionalitats amb la selecció espanyola amb 314 partits i amb una plata guanyada als Jocs Olímpics de Pequín el 2008 i un or a l'Europeu de 2005 com a triomfs més destacats.


Sergi Enrique

Ja els conec a tots i els puc ajudar, als joves. Puc aportar el caràcter guanyador i ajudar-los a créixer i millorar el resultat de l'any passat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.