La pista coberta de la ZEM Jaume Tubau entrarà en funcionament el proper dilluns

El Patí Hoquei serà l'usuari de l'equipament que servirà per acollir entrenaments i partits del club santcugatenc


Temes relacionats

La cobertura de la pista d'hoquei de la ZEM Jaume Tubau estarà enllestida a la tardor (29/jul/21)

Compromís de l'Ajuntament per reobrir 'el més ràpid possible' la licitació de les obres de la ZEM Jaume Tubau ( 2/set/19)

Aturada la construcció de la coberta de la pista d'hoquei patins de la ZEM Jaume Tubau ( 2/set/19)


  • Comparteix:

Pista coberta de la Jaume Tubau / Font: Patí Hoquei (Pol Carulla)

Pista coberta de la Jaume Tubau / Font: Patí Hoquei (Pol Carulla)

La pista coberta de la Zona Esportiva Municipal Jaume Tubau obrirà portes aquest proper dilluns per acollir els entrenaments i els partits del Patí Hoquei Club Sant Cugat, usuari de l'equipament. El president de l'entitat, Raimon Casas, es mostra satisfet per poder utilitzar aquest espai després de tres anys de reivindicacions. Casas ha destacat a Cugat Mèdia que la instal·lació els permetrà descongestionar el Pav 2, que està 'totalment saturat'.

Després de tres anys d'espera i dues rescissions de contracte amb la mateixa empresa, APIMET, per incompliment de contracte, finalment en tres mesos s'ha construït la coberta amb una nova empresa adjudicatària, Esguin SL, amb una inversió municipal de 308.252,29 euros. Dijous es farà l'entrega d'obres a l'Ajuntament i s'acabaran d'ultimar els darrers detalls amb la neteja de la pista, pintar les línies per a la pràctica de l'hoquei patins i la instal·lació d'un cronòmetre.

Els dies de pluja s'havien convertit en suspensió d'entrenaments dels jugadors i jugadores del planter per impossibilitat de jugar amb el terra moll.

Actualment el Patí Hoquei Club Sant Cugat està format per 275 jugadors i jugadores. El seu president, Raimon Casas, ressalta que aquest equipament permetrà una millora en els entrenaments i partits dels jugadors i jugadores. "Molts anys d'espera i finalment ja tenim aquí la nova instal·lació", ha explicat Casas.







Raimon Casas

Portem molts anys demanant aquesta instal·lació. I ara hem de gaudir dels entrenaments i dels partits.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.