El Junior femení es retroba amb el triomf amb una golejada davant el CD Terrassa

Les santcugatenques han superat per 6 a 1 el conjunt egarenc

L'equip femení del Junior ha superat (6-1) el CD Terrassa a la quarta jornada de la Lliga Iberdrola d'hoquei herba. Les santcugatenques s'ha refet de la darrera desfeta al camp del Taburiente. Laura Bosch, amb un doblet, Fernanda Flores, Anna Gil i Carlota Petchamé han estat les golejadores del partit. Les de Marcel Malgosa visiten aquest dimarts el camp de l'Egara.

El Junior ha sortit decidit a guanyar el partit i ben aviat ha disposat d'una primera ocasió de gol. La primera diana ha arribat al minut 10 obra de Fernanda Flores després de transformar un penal. Dos minuts més tard, Laura Bosch ha fet el segon i semblava que el triomf seria molt fàcil.

El CD Terrassa ha donat resposta amb un gol de Claudia Marín. El festival de gols encara estava per arribar al segon quart. Laura Bosch, de penal córner completant el seu doblet, Anna Gil en una bona jugada ha marcat el quart i Marñí Gestí ha posat la maneta al marcador. 5 a 1 per arribar al descans.

A la represa, el partit no ha tingut massa història i Carlota Petchamé ha arrodonit amb el sisè gol un marcador d'escàndol.