El Solideo-Patí Hoquei femení guanya amb comoditat davant l'Igualada

Les santcugatenques han guanyat a la seva pista (7-2) amb una primera part màgica

Imatge del triomf del Solideo-Pati Hoquei Sant Cugat / Foto: Hoquei Sant Cugat

L'equip femení del Solideo-Patí Hoquei Sant Cugat ha aconseguit la segona victòria de la temporada (7-2) davant l'Igualada a la setena jornada de la Lliga Iberdrola. Les santcugatenques han dominat tot el partit amb una primera part màgica amb quatre gols marcats abans del descans. A la represa, les noies d'Osona han retallat distàncies en el marcador amb dos gols, però les de Beto Borregán no han donat cap opció en cap moment i han tingut el matx molt controlat durant els 50 minuts. Les de Beto Borregán, amb aquesta victòria, es col·loquen desenes en la classificació i la propera jornada visiten la pista CP Voltregà Stern Moto, en un partit que es tornaran a veure les cares després de la final de la Lliga Catalana.

Les vermell-i-negres han sortit a mossegar des del primer minut, s'ha notat que tenien moltes ganes de fer un bon partit després de la dura derrota en terres asturianes la jornada passada. Han sortit amb molta intensitat i amb moltes ganes d'endur-se el matx i així ho ha reflectit el marcador en els primers cinc minuts amb dos gols d'Anna Martín i Andrea Massons (2-0).

El Pati Hoquei ha controlat el ritme en tot moment, ha sabut gestionar el marcador durant tota la primera part i amb dos gols, un de penal de Laura Porta i un altre d'Ariadna Avilés, ha deixat gairebé sentenciat el partit quan falten tres minuts per acabar el primer temps (4-0).

Els següents 25 minuts, l'Igualada ha tret el cap amb dos bons gols de Carolina Herrera (4-2) en els primers compassos de la segona meitat, però les de Beto Borregán no han patit en cap instant del matx i amb el segon gol del compte particular d'Ariadna Avilés (5-2) un minut més després del segon gol de les visitants ha esvaït qualsevol dubte de derrota.

Ariadna Avilés ha fet un final de partit espectacular, amb dos gols més ha tancat el partit (7-2) i ha firmat el seu particular 'pòker' de gols. Les vermell-i-negres són desenes a la classificació amb vuit punts i aquesta victòria servirà per agafar confiança de cara als partits següents.