El PHC Sant Cugat femení visita l'Arenys amb la mirada posada als primers llocs


  • Comparteix:

Les jugadores del PHC Sant Cugat aspiren a ser entre els primers

Les jugadores del PHC Sant Cugat aspiren a ser entre els primers

El Patí Hoquei Club Sant Cugat femení mira cap a les posicions capdavanteres a la quarta jornada de la Nacional Femenina, que enfronta les vermell-i-negres a l'Arenys de Munt. Les santcugatenques, quartes amb set punts, visiten aquest divendres a tres quarts de nou un conjunt que de moment només ha sumat un punt fruit d'un empat en tres partits.

Amb el retorn a l'Ok Lliga entre cella i cella, el Patí Hoquei no es pot permetre relaxacions i ha de sumar de tres en tres, i amb més raó si el rival no es tracta d'un filial, que acostumen a reforçar les convocatòria amb jugadores del primer equip. Així va succeir a l'anterior jornada, en l'ajustat triomf de les vermell-i-negres contra el CP Manlleu B, amb la porteria manlleuenca ocupada per dues jugadores del primer equip.

El partit d'aquesta jornada, doncs, s'ha de planificar com un triomf potencial per a les de Jaume Oms. L'Arenys ha tret un sol punt en aquest inici de temporada, amb un empat a domicili contra el Mataró, conjunt que el Patí Hoquei va superar amb comoditat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.