El Patí Hoquei Sant Cugat torna a la feina


  • Comparteix:

Riba, Carrara i Aguarón són les cares noves del PHSC per aquesta temporada

Riba, Carrara i Aguarón són les cares noves del PHSC per aquesta temporada

L'equip masculí del Patí Hoquei Club Sant Cugat torna aquest dilluns a la feina amb l'objectiu de preparar el seu debut a la Primera Divisió. Els santcugatencs han incorporat tres fitxatges de qualitat, Pablo Aguarón, Brandon Carrara i Roger Riba. Abans de la competició, que començarà el 13 d'octubre davant el Manlleu, els vermell-i-negres disputaran fins a quatre amistosos.

El Patí Hoquei Sant Cugat inicia la preparació per a una temporada que pot esdevenir històrica, ja que per primera vegada jugaran a Primera Divisió. Per aquest motiu, els vermell-i-negres s'han reforçat amb tres jugadors de nivell, Pablo Aguarón i Brandon Carrara, que tornen al conjunt santcugatenc i Roger Riba. Per preparar aquest assalt a Primera Divisió els de Jordi Raga disputaran abans quatre amistosos contra rivals d'entitat. El primer test serà contra l'Arenys de Munt, després s'enfrontaran amb el Reus Deportiu, el Mataró i l'Alcoi.

El debut a Primera Divisió arribarà el 13 d'octubre quan els vermell-i-negres rebran el Manlleu al pav-2 de la rambla del Celler.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.