A l'Europeu sub 21, cara per a Guinea i Queralt i creu per a Serrahima


  • Comparteix:

La selecció estatal femenina inicia amb bon peu l'Europeu sub 21 a Holanda

La selecció estatal femenina inicia amb bon peu l'Europeu sub 21 a Holanda

La selecció espanyola femenina d'hoquei herba, amb les santcugatenques Cristina Guinea i Berta Queralt, debuta a l'Europeu sub 21 de Den Bosch amb victòria (1-0) davant Bèlgica. Aquest dilluns, les noies d'Adrian Lock s'enfrontaran a dos quarts de cinc de la tarda davant Anglaterra que també ha debutat amb triomf. En canvi, el combinat masculí, amb el jugador del Junior Marc Serrahima, cau golejat (4-0) davant el conjunt belga.

Victòria treballada de Cristina Guinea, Berta Queralt i les seves companyes davant la selecció de Bèlgica en una bona primera part. En una jugada de la selecció estatal Alícia Magaz ha aconseguit l'únic gol del partit que ha donat el triomf a les d'Adrian Lock en un matx que ha servit de revenja, després que Bèlgica deixes fora dels Jocs Olímpics a la selecció absoluta. Pel que fa a les santcugatenques, Queralt ha estat titular mentre que Guinea ha començat el partit com a suplent. Ara la selecció estatal s'enfrontarà aquest dilluns a dos quarts de cinc de la tarda davant Anglaterra que en el seu debut ha golejat França per (5-0).

De la seva banda, la selecció masculina, amb el santcugatenc Marc Serrahima com a titular, s'ha vist superada pel combinat belga i ha caigut de forma clara per (4-0) en un partit en què els de Juan Escarré, després del primer gol belga, han disposat d'una gran ocasió per empatar el partit, però del possible 1 a 1 s'ha passat al 2 a 0 gràcies a un penal còrner. El proper partit de Serrahima i els seus companys serà dimarts contra Escòcia que ha caigut golejada (6-1) davant Alemanya.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.