Laura De Los Santos estarà entre quatre i sis setmanes de baixa


  • Comparteix:

Laura De Los Santos després de ser enguixada / Font: @phcsc

Laura De Los Santos després de ser enguixada / Font: @phcsc

La jugadora del conjunt femení del Patí Hoquei Club Sant Cugat Laura De Los Santos estarà entre quatre i sis setmanes de baixa després de trencar-se el peroné. En el partit d'aquest cap de setmana contra el Mataró, la santcugatenca es va lesionar en una jugada fortuïta. De los Santos estarà tres setmanes amb la cama enguixada i després començarà la rehabilitació.

Bones notícies per a Laura De Los Santos ja que al final només estarà un mes i mig de baixa. La santcugatenca es va trencar el peroné en un contraatac de les vermell-i-negres. La cama dreta de la santcugatenca va lliscar provocant-li el trencament de peroné. Tot i això, la santcugatenca està motivada després que s'hagi confirmat que el temps de baixa serà menor del que s'esperava en un inici. La jugadora del Patí Hoquei Club Sant Cugat, Laura De Los Santos, considera que va tenir mala sort en la jugada, però és optimista de cara a la recuperació.

Laura De Los Santos

Una mica de mala sort ,però el cap el peroné no és problemàtic. M'han dit que se soldarà ràpid i en quatre o sis setmanes podré tornar a posar-me els patins.


Tot i això, De Los Santos espera que li treguin el guix abans de la quarta setmana per començar la rehabilitació.

Laura De Los Santos

Ara vaig amb guix. Haig d'estar tres setmanes sense recolzar el peu a terra. A partir de la quarta setmana em treuran el guix i després la rehabilitació.


D'altra banda, la santcugatenca ha rebut el suport per part de tota la plantilla i del cos tècnic del Patí Hoquei Club Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.