El PHCSC guanya la selecció espanyola sub 20 tot pensant en el Vilafranca

Imatge del partit entre el Patí Hoquei Club Sant Cugat i el combinat espanyol sub 20

El Patí Hoquei Club Sant Cugat (PHCSC) derrota la selecció espanyola sub 20 (5-3) en un matx per preparar el segon partit dels santcugatencs a Primer Nacional contra el Vilafranca. Dos gols de Pablo Aguarón, un de Pablo Soler, un de Roger Riba i un d'Eloi Gaspar han donat la victòria als vermell-i-negres en aquest amistós.

La primera plantilla del Patí Hoquei Club Sant Cugat demostra el bon moment de forma en què viu derrotant (5-3) el combinat espanyol sub 20. Pablo Aguarón ha obert la llauna santcugatenca en els primers minuts i Pablo Soler ha fet la segona diana en el minut 10 de partit. El combinat espanyol, dirigit per Quim Paüls i el santcugatenc, Guillem Pérez, ha reduït distàncies poc abans del descans.

A la represa, la selecció espanyola sub 20, amb Pol Galbas en l'equip, ha posat una marxa en el seu joc i en dos minuts ha donat la volta al marcador amb dues dianes gairebé consecutives. Quan el conjunt santcugatenc estava més tocat, el nou fitxatge Roger Riba ha establert l'empat a tres amb una gran jugada individual. El gol, combinat amb una gran aturada de Ramon Gascón en una falta directa visitant, ha donat ales al Patí Hoquei Club Sant Cugat que mitjançant un fort xut d'Eloi Gaspar ha fet el quart gol. Quan mancava un minut per l'acabament del partit, Pablo Aguarón ha fet el definitiu 5-3 després d'una falta directa.

La victòria santcugatenca dóna moral a un conjunt que divendres juga el segon partit a Primera Nacional contra el CP Vilafranca. L'equip entrenat per Jordi Raga va guanyar (4-3) el primer partit a la categoria contra el Manlleu.