El Junior masculí comença 'la seva lliga' davant el CD Terrassa


  • Comparteix:

El Junior vol sumar de dos en dos

El Junior vol sumar de dos en dos

El Junior masculí d'hoquei herba rep el CD Terrassa en la quarta jornada de Divisió d'Honor aquest diumenge a dos quarts d'una del migdia amb la intenció de sumar la primera victòria de la temporada. El conjunt santcugatenc suma un punt en tres partits, però dos dels rivals han estat dos dels equips ferms candidats a guanyar la lliga. Els homes de Fede González reben un conjunt terrassenc que només suma un punt més que ells.

El Junior masculí d'hoquei herba disputa un partit davant un dels rivals que, com ells, està a la part baixa de la taula. Els blau-i-negres són avantpenúltims amb només un punt, però han començat la lliga amb dos dels rivals més durs de la categoria que acaben d'estrenar. Els dos partits davant aquests equips punters, el Club de Campo i el Polo, han acabat amb golejada i han suposat una benvinguda de nivell a la màxima categoria estatal. En l'altre partit que els santcugatencs han disputat fins el moment es van endur un empat del camp del Pozuelo en un partit que van arribar a guanyar d'una diferència de cinc gols. És per això que l'enfrontament davant el CD Terrassa és vital per a les aspiracions del Junior de començar a sumar punts i de situar-se en una posició més tranquil·la.

El partit entre el Junior i el CD Terrassa es disputa aquest diumenge a dos quarts d'una del migdia a l'estadi Lluís Serrahima.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.