La presentació del Junior d'hoquei herba ajornada a divendres vinent


  • Comparteix:

Els jugadors i jugadores del Junior no podran desfilar

Els jugadors i jugadores del Junior no podran desfilar

La presentació de les 19 categories de l'hoquei herba santcugatenc que s'havia de celebrar aquest divendres ha quedat ajornada al mateix dia de la setmana vinent degut a les inclemències del temps. El director tècnic del Junior, Nico Wein, diu que tenien la intenció d'esperar a última hora per veure si les condicions meteorològiques milloraven, però que finalment han optat per ajornar-la perquè la pluja no deslluís la festa de l'hoquei herba de Sant Cugat.

Les 19 categories i els gairebé 450 jugadors d'hoquei herba santcugatencs hauran d'esperar una setmana per fer la presentació oficial. Segons el director tècnic del Junior, Nico Wein, perillen els partits d'aquest dissabte de les categories inferiors degut a la pluja que poden deixar malmès el terreny de joc. De cara al partit de diumenge del primer equip masculí hi ha més optimisme i que la pluja permeti disputar-lo. El sènior femení juga el seu matx al camp del Club Egara. Wein explica que tot i que el temps podia millorar aquesta tarda no se la volen jugar a que a la festa no hi vagi tothom.

Nico Wein

Hem hagut de postposar la presentació del Junior perquè la previsió del temps és dolenta. Per la tarda potser millora, però amb tot el que tenim preparat hem decidit deixar-ho per la setmana vinent.


La presentació, si la pluja ho permet, es farà la setmana vinent a tres quarts de vuit del vespre a les instal·lacions del Junior.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.