El Patí Hoquei Sant Cugat femení suma de tres en tres en dues jornades


  • Comparteix:

Maria Rosa Tamburini porta tres gols en dos partits

Maria Rosa Tamburini porta tres gols en dos partits

El Patí Hoquei Club Sant Cugat femení venç (0-3) el Voltregà B a la segona jornada de Nacional Catalana i suma el segon triomf consecutiu. Les vermell-i-negres no han donat cap opció al filial santhipolenc i fins i tot han aconseguit deixar la porteria a zero. Judit Navarro, Blanca Soldevilla i Maria Rosa Tamburini, que ja van marcar a la primera jornada, han estat les autores dels gols.

El Patí Hoquei Club Sant Cugat femení ha començat la temporada amb pas ferm de cara a l'objectiu de guanyar la lliga i recuperar la categoria perduda l'any passat. Després del meritori triomf davant el CH Mataró en la primera jornada tocava el primer partit a domicili amb l'afegit de fer-ho en un dels bressols de l'hoquei patins, Sant Hipòlit de Voltregà. Les noies de Robert Rué no s'han deixat atemorir per l'escenari i han estat molt superiors des de l'inici sumant el segon triomf de la temporada que les deixa invictes al capdavant de la classificació.

El Patí Hoquei Club Sant Cugat femení disputarà la tercera jornada la setmana vinent davant el Club Olesa Patí.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.