El Junior femení vol tornar a guanyar i lluitar pel lideratge


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu del Junior femení / Font: Enrico Hockey

Imatge d'arxiu del Junior femení / Font: Enrico Hockey

El Junior FC femení d'hoquei herba rep el CajaCantabria Sardinero a la 10a jornada de Divisió d'Honor aquest diumenge a dos quarts d'una del migdia a l'estadi Lluís Serrahima. Les blau-i-negres són segones a un punt del líder, la Reial Societat de San Sebastián, tot i que les santcugatenques són l'únic equip que encara no ha perdut cap partit de la categoria. Les càntabres són novenes amb un partit menys.

El Junior FC femení rep el CajaCantabria Sardinero a la penúltima jornada de la Divisió d'Honor amb la intenció de seguir posant pressió al líder. Després de nou jornades disputades la Reial Societat és qui mana a la màxima categoria estatal femenina d'hoquei herba un punt per sobre del Junior i a dos del Club de Campo. Les noies de Joan Vidal són conscients que acabar la primera volta com a líders està a les seves mans. Si guanyen el partit d'aquest diumenge davant les càntabres i la Reial Societat fa el mateix amb el Polo, l'última jornada serà un duel directe entre les dues primeres classificades per acabar al capdavant de la classificació just en arribar a l'equador de la lliga. La jugadora del Junior FC, Andrea Puig, reconeix que sobre la taula són superiors, però que aquesta lliga no hi ha partit fàcil i que la concentració en cada partit ha estat una de les claus del bon rendiment fins ara.

Andrea Puig

És un equip que, a priori, seríem superiors a elles, però res és fàcil i ho hem de donar tot a cada partit, ja que fins ara ens ha anat molt bé.


Les blau-i-negres compten amb la baixa de Bàrbara Roig. L'enfrontament entre el Junior femení i el CajaCantabria Sardinero es disputa aquest diumenge a dos quarts d'una del migdia a l'estadi Lluís Serrahima.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.