El Junior s'endú un dur correctiu de Sant Sebastià

Andrea Feu i el Junior no han pogut amb la Reial Societat

El Junior femení d'hoquei herba cau golejat (6-0) al camp de la Reial Societat de San Sebastián en el duel per la primera plaça de Divisió d'Honor. Les blau-i-negres acaben la primera volta en tercera posició empatades amb les segones, el Club de Campo. El tècnic del conjunt santcugatenc, Joan Vidal, creu que tot i la dolorosa derrota es poden treure conclusions positives de cara al futur.

El Junior femení tenia l'oportunitat d'acabar una sorprenent primera volta com a líder de la Divisió d'Honor si guanyava la Reial Societat en el duel directe, però la cirereta del pastís no ha pogut ser i les basques s'han mostrat molt superiors a les santcugatenques. En el minut 8, la Reial Societat ha anotat el primer gol amb uns marges de cinc minuts han anat caient el segon, el tercer i el quart abans del descans. Amb el partit coll amunt les blau-i-negres han millorat a la represa, però no han estat encertades i han acabat rebent dos gols més per acabar enduent-se mitja dotzena de gols. El tècnic del Junior, Joan Vidal, creu que han de fer autocrítica del partit, però que ràpidament han de passar pàgina sent conscients que la primera volta ha estat molt bona.

Joan Vidal

Sabem que hem de fer una lectura tots, el primer el tècnic. A banda d'això hem de passar pàgina i saber que estem on no pensàvem estar.

La setmana vinent el Junior, tercer, visita el camp del Polo, cinquè classificat.