El Junior empata davant el CD Terrassa i fa front al joc vertical de les locals

El Junior es situa quart a la classificació amb un total de 21 punts

El Junior femení empata (2-2) amb el CD Terrassa a la 14a jornada de Divisió d'Honor d'hoquei herba i finalitza quart aquest 2012. Les santcugatenques han començat obrint la llauna, però el joc vertical de les locals ha propiciat l'empat final.

Partit complicat per al Junior al camp del CD Terrassa que ha vist com s'escapaven els dos punts amb l'empat final de les locals. A la primera meitat les santcugatenques han notat la pressió d'un camp complicat i la dificultat d'adaptar-se al joc de les seves rivals. Al minut 4, Maria Romagosa ha obert la llauna amb un gol de penal avançant així al seu equip al marcador. Vuit minuts després s'ha tornat a repetir la mateixa acció i Romagosa ha tornat a culminar una jugada de penal, transformant-la en gol. Al minut 14 el CD Terrassa ha reaccionat i ha marcat el seu primer gol gràcies a Marta Segú.

A la represa el joc vertical dins de l'àrea de les terrassenques ha aturat el joc ofensiu i defensiu del Junior. El Terrassa ha pressionat a dalt i les santcugatenques no han pogut jugar al ritme que solen dur als partits. Les locals encara han tingut una altra ocasió de gol abans d'acabar el partit i Raquel Fernández ha marcat el 2-2 definitiu.

El tècnic del Junior, Joan Vidal, creu que han jugat en un camp difícil i que l'empat no és un resultat negatiu.

Joan Vidal

Considero que no és un mal punt perquè és un camp molt complicat. No faig una lectura negativa ni catastrofista.

El proper partit que disputen les santcugatenques és el diumenge dia 13 de gener al camp del Taburiente.