Marta Armengol debuta a la porteria del Junior femení i no serà l´últim fitxatge


  • Comparteix:

Marta Armengol defensant la porteria del Junior al camp del Taburiente

Marta Armengol defensant la porteria del Junior al camp del Taburiente

Marta Armengol ha defensat per primer cop la porteria del Junior femení al camp del Taburiente, partit que va acabar amb empat (1-1). Armengol substitueix l'argentina Carolina Caputo que ha tornat al seu país per problemes personals. El director esportiu del Junior, Nico Wein, qualifica de 'fitxatge estrella' la incorporació d'Armengol i avança que estan a punt de tancar una davantera que aporti més gols al conjunt blau-i-negre.

El Junior ha hagut de cobrir una baixa inesperada i també important a la seva plantilla. La portera argentina Carolina Caputo ha marxat al seu país per problemes personals. Marta Armengol ha debutat aquesta jornada al camp del Taburiente canari. Armengol arriba a l'equip santcugatenc després d'algunes temporades sense jugar a hoquei. El director esportiu del Junior, Nico Wein, destaca la seva experiència.

Nico Wein

Marta Armengol aportarà qualitat i experiència. És un fitxatge estrella.


Wein ha destacat que Armengol no serà la darrera incorporació perquè l'altra prioritat de l'equip és una davantera. El màxim responsable de l'àrea esportiva explica que l'arribada d'una atacant que ha d'aportar gols en partits importants és necessària.

Nico Wein

Tenim la necessitat de fitxar una davantera que marqui gols vitals en els partits importants.


El Junior ara mateix és quart classificat de la Divisió d'Honor, posició que li dóna dret a jugar el play-off pel títol. Les santcugatenques afronten aquest diumenge l'últim matx abans de l'aturada davant l'Egara, setè.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.