La fase sector de Saragossa és el primer pas del Junior per ser a l'Estatal


  • Comparteix:

El Junior inicia la cursa cap al Campionat d'Espanya

El Junior inicia la cursa cap al Campionat d'Espanya

El Junior masculí juga aquest cap de setmana la fase sector classificatòria per al Campionat d'Espanya d'hoquei sala. Els jugadors de Fede González es disputaran la plaça per ser a l'Estatal amb el CD Giner de los Rios, el CH Pozuelo i l'Hockey Zaragoza.

L'equip masculí del Junior inicia el camí cap al Campionat d'Espanya d'hoquei sala aquest dissabte. Els blau-i-negres jugaran tres partits en dos dies en una Fase Sector que dóna el pas a l'Estatal que es disputarà a Madrid la setmana vinent. L'equip de Fede González ha accedit a la plaça vacant del torneig que deixaven diversos clubs amb dificultats econòmiques aquesta setmana. Els blau-i-negres només han tingut una setmana per preparar la cita. Els rivals del Junior per accedir al Campionat d'Espanya són el Pozuelo i l'Hockey Zaragoza, rivals de Divisió d'Honor A i B respectivament, i el CD Giner de los Rios de Primera Divisió. El tècnic del Junior, Fede Gonzàlez, es mostra optimista i creu que per aconseguir la classificació per a l'Estatal és essencial guanyar el Pozuelo.

Fede González

Hem tingut una preparació molt curta, però sóc optimista i crec que passarem la ronda de sector. Hem de fer un bon partit contra el Pozuelo.


Els blau-i-negres debuten aquest disabte amb dos partits consecutius contra el Giner de los Rios i el Pozuelo. El tercer i definitiu matx el disputarà contra el Hockey Zaragoza aquest diumenge. La totalitat dels partits de la fase sector es disputaran a la ciutat aragonesa d'Utebo.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.