El Junior femení s'acomiada de l'Estatal amb un triomf que li dóna el tercer lloc

Imatge del Junior femení amb la medalla de bronze

El Junior femení acaba tercer classificat de l'Estatal d'hoquei sala en superar (4-0) l'Atlètic Terrassa amb els quatre gols de la jugadora blau-i-negra Cristina Guinea. Les noies de Joan Vidal han estat molt superiors en tot moment al conjunt terrassenc i Marta Armengol ha estat considerada la millor portera del torneig. El Club de Campo, equip que va eliminar a les santcugatenques a semifinals, s'ha proclamat campió en vèncer el San Pablo Valdeluz.

El Junior s'ha tret l'espina que duia clavada després de la derrota a semifinals contra el Club de Campo i ha signat una contundent victòria (4-0) davant l'Atlètic Terrassa.
Des dels primers minuts de joc ambdós conjunts han han lluitat per arribar a l'àrea contrària i crear les primeres ocasions de gol del partit. Al minut quatre Cristina Guinea ha obert la llauna després de xutar diverses vegades entre els tres pals i culminar al tercer dispar, superant a tres defenses i a la portera rival. El Junior ho ha seguit provant i a falta de sis minuts per arribar a la mitja part, Guinea ha tornat a aparèixer per rematar una pilota que prèviament havia refusat la portera de l'Atlètic.

A la represa Guinea ha marcat la tercera diana del partit després de rebre una assistència per la banda. L'Atlètic ha tingut problemes per acostar-se a la porteria contrària i crear ocasions de gol, menter que les blau-i-negres no han reduït el seu ritme de joc. A falta d'un minut per acabar el partit, Guinea ha marcat el seu quart gol i el darrer del matx.

El tècnic del Junior, Joan Vidal, afirma haver gaudit amb el darrer partit del Junior a l'estatal.

Joan Vidal

Jugar un tercer i quart lloc no és fàcil a nivell emocional. A mi m’han fet gaudir perquè no he patit i hem obtingut un bon resultat jugant a un hoquei de molt nivell.

El Club de Campo ha guanyat l'or del Campionat d'Espanya d'hoquei sala femení després de guanyar (3-1) el San Pablo Valdeluz, segon classificat. El Junior ha completat el podi quedant tercer i assolint el bronze després de la darrera victòria a la competició. Els premis individuals s'han repartit entre els tres equips que han pujat al podi. El premi a la millor jugadora se l'ha endut la jugadora del Club de Campo Rocío Gutiérrez, el de màxima golejadora l'ha assolit la davantera del San Pablo Valdeluz Alicia Magaz i el guardó a la millor portera l'ha guanyat Marta Armengol.