Debut internacional de l'equip d'hoquei herba de mares del Junior a Terrassa


  • Comparteix:

Mares del Junior d'hoquei herba disputant un partit al Nadal / Foto: Junior Hockey Herba

Mares del Junior d'hoquei herba disputant un partit al Nadal / Foto: Junior Hockey Herba

L'equip d'hoquei herba del Junior de mares majors de 35 anys disputarà per primera vegada un campionat internacional de caire amistós en el torneig que organitza el Club Egara de Terrassa a les seves instal·lacions els dies 3,4 i 5 de maig. A la competició hi assistiran 17 de les 40 mares que juguen habitualment a l'equip femení veterà del club blau-i-negre i equips de països com l'Argentina i Alemanya entre d'altres.

Aquest equip femení es va crear el mes de setembre de l'any passat amb caràcter lúdic i està format per mares de nens i nenes dels equips de l'hoquei herba així com també d'altres disciplines del club. L'equip de mares organitza partits amistosos els caps de setmana amb altres clubs de veteranes, però fins el moment no han participat en cap competició formal, encara que de cara a l'any vinent hi ha intenció de fer una lliga entre els diferents equips que s'han format. La jugadora blau-i-negre del femení veterà Carme Vilaginés comenta el primer torneig que disputaran el proper mes de maig.

Carme Vilaginés

És un torneig que és habitual a altres països com l'Argentina. Algunes de les mares de l'Egara són argentines i ho han organitzat.


El torneig organitzat per l'Egara els dies 3, 4 i 5 de maig comptarà amb la presència de 24 equips, dels quals 12 són catalans i la resta provenen de països d'arreu del món, com l'Argentina, Bèlgica, Alemanya, Itàlia i també d'altres comunitats autònomes com les Illes Canàries. La competició consistirà en dues fases, la primera estarà distribuïda en quatre grups de sis equips i a la segona, amb el mateix sistema, s'enfrontaran els millors conjunts i els pitjors per separat, en funció dels resultats obtinguts a la fase prèvia.

A països com l'Argentina és tradició crear equips de mares veteranes d'hoquei herba i organitzar torneigs com els que ha ideat el Club Egara enguany.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.