Soler (Hoquei): 'A dia d'avui és inviable tenir els sèniors a categories estatals'


  • Comparteix:

El president del Patí Hoquei, Miquel Soler / Font: Patí Hoquei

El president del Patí Hoquei, Miquel Soler / Font: Patí Hoquei

El president del Patí Hoquei Club Sant Cugat, Miquel Soler, ha explicat en una entrevista a Cugat.cat que a dia d'avui és inviable econòmicament tenir els dos sèniors a categoria estatal. Soler espera trobar recursos econòmics per poder mantenir l'equip masculí a Primera Divisió i el femení a Ok Lliga. L'assemblea extraordinària de socis per al 16 de maig tractarà de la situació financera de l'entitat.

Després de l'ascens a l'OK lliga, màxima categoria de l'hoquei patins estatal, de l'equip femení en l'última jornada disputada i la permanència matemàtica del conjunt masculí a Primera Divisió, segona categoria estatal, el club santcugatenc tindrà els dos sèniors representant la nostra ciutat arreu de l'Estat. Aquest fet suposa unes despeses importants per al club santcugatenc. Aquesta temporada l'entitat vermell-i-negra ha assumit el cost dels desplaçaments del primer equip masculí i caldrà veure si per la nova campanya també es podrà fer el mateix amb el femení. El president del Patí Hoquei, Miquel Soler, destaca que cal fer números per saber si poden cobrir els viatges dels dos conjunts sèniors.

Miquel Soler

Ens agradaria assumir els desplaçaments de l'equip femení. Cal fer números.


Soler ha estat molt sincer sobre la situació ecònomica de l'entitat. A dia d'avui és inviable mantenir els dos primers equips a categories estatals segons Soler.

Miquel Soler

A dia d'avui és inviable mantenir econòmicament els dos sèniors a categories estatals.


L'assemblea extraordinària de socis del 16 de maig tindrà com a únic punt de l'ordre del dia l'economia del club. En aquest acte es donaran a conèixer els números de l'entitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.