140 participants es congreguen al Junior per al Torneig Fair Play


  • Comparteix:

Imatge del cartell del torneig

Imatge del cartell del torneig

140 persones s'han congregat a les instal·lacions del Junior per recuperar el Torneig Fair Play després de vuit anys sense organitzar-se. L'equip Altaria ha estat el campió en hoquei i l'Asun en futbol en un torneig amistós entre 10 equips que jugaven a tots dos esports. Els participants també han pogut jugar a tennis i a pàdel a les estones lliures, però en aquestes modalitats no hi ha hagut guanyadors.

Els 140 participants en l'11a edició del Torneig Fair Play s'han repartit en 10 equips per disputar un campionat de futbol i un altre d'hoquei. Els guanyadors han estat l'equip Altaria en la modalitat d'hoquei i l'Asun en futbol, tot i que tant els organitzadors com els jugadors li donaven més valor al fair play que a la victòria. L'organitzador del torneig, Mauri Carrió, s'ha mostrat molt satisfet per l'èxit de l'esdeveniment i per la quantitat de gent que s'hi ha aplegat.

Mauri Carrió

Ha estat un èxit, no ens pensàvem arribar a les gairebé 140 persones. Ens ho hem passat bé i estem molt contents.




A més de l'esport, la trobada també ha comptat amb un dinar de germanor i un sopar de cloenda amb un concert de Hand Solo.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.