La selecció espanyola sub 18 de Paz Codina debuta a l'europeu amb empat

Paz Codina és l'única representant santcugatenca del combinat espanyol sub 18 d'hoquei herba

La selecció espanyola femenina d'hoquei herba sub 18, amb la santcugatenca Paz Codina a les seves files, empata (1-1) amb Bielorússia en el primer partit del Campionat d'Europa que s'està disputant a Santander. La segona cita del combinat espanyol serà contra Ucraïna aquest dimarts a les set de la tarda.

La selecció estatal, on hi milita la jugadora del Junior Paz Codina, ha vist com Bielorússia s'avançava amb un gol de penal córner en els minut 19 de partit. La reacció espanyola ha arribat sis minuts després amb l'empat, però ha estat insuficent i amb taules ha acabat el matx. Aquest dimarts, l'equip espanyol sub 18 té la possibilitat d'estrenar el caseller de victòries contra la selecció d'Ucraïna.