Dabanch (Junior): 'El calendari és equitatiu entre els partits com a local i visitant'


  • Comparteix:

El Junior 2013-14 ja coneix l'ordre dels seus rivals / Font: Hockey Junior

El Junior 2013-14 ja coneix l'ordre dels seus rivals / Font: Hockey Junior

El tècnic del Junior masculí d'hoquei herba, Jorge Dabanch, considera que el sorteig ha determinat 'un calendari equitatiu' pel que fa als partits com a local i visitant del seu equip. A més, dels quatre principals candidats al títol, el Junior en rebrà dos, Egara i Polo, mentre que visitarà l'Atlètic Terrassa i Club de Campo. Aquests partits es repartiran entre les jornades 3 i 4, durant el tram inicial, i les jornades 8 i 9, a les acaballes d'una volta que determinarà els que lluitaran pel campionat i els que ho faran per la permanència.

A la temporada que ve, i tenint en compte el format de les Divisions d'Honor, el Junior jugarà contra cinc equips només una vegada. I és que al final de la primera fase els 12 equips que formen la màxima categoria de l'hoquei estatal quedaran dividits en dos grups. Els sis primers classificats jugaran per les places del play-off pel campionat, mentre que els sis de sota competiran per evitar el descens. En aquest sentit, el Junior tindrà només un desplaçament per terres catalanes. Serà a la jornada 8, contra l'Atlètic Terrassa, un dels partits més complicats. El Barrocas gallec, el Club de Campo i la Complutense madrilenys i el Jolaseta basc també rebran un Junior que, com a local, jugarà contra el RS Tenis, l'Egara, el Cajacantabria, el Taburiente, el Polo i l'Atlético San Sebastián. Amb tot, sis partits com a local i cinc com a visitant, en un equilibri que agrada al tècnic del Junior, Jorge Dabanch.

Jorge Dabanch

Crec que el calendari és bastant equitatiu amb els partits de visitants i locals, amb quatre a casa i quatre fora abans del descans.


La competició, amb la qual l'equip santcugatenc vol enguany consolidar la seva competitivitat a Divisió d'Honor, donarà el tret de sortida el darrer cap de setmana de setembre al camp Lluís Serrahima contra el RS Tenis de Santander, i la primera fase clourà el 9 de març, també com a local, contra l'Atlético San Sebastián.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.