El Patí Hoquei Club Sant Cugat femení fitxa Carolina Escobar i Marta Nache


  • Comparteix:

Carolina Escobar defensant els colors de la selecció colombiana

Carolina Escobar defensant els colors de la selecció colombiana

Carolina Escobar i Marta Nache se sumen al ja conegut fitxatge de Cristina Elié per al primer equip del Patí Hoquei Club Sant Cugat femení en el retorn a l'Ok Lliga. La colombiana Escobar, de 31 anys, prové de l'Igualada, on ha jugat l'última temporada, i destaca per la seva experiència a la màxima categoria estatal. Nache retorna al club d'on va marxar fa unes temporades i ve a cobrir les baixes a la porteria juntament amb Cristina Elié. El club dóna per tancada la plantilla si no surt una oportunitat d'última hora.

Les baixes d'Elisenda Gassó, Carmina Tamburini i Mercè Baqué seran cobertes per Cristina Elié, Carolina Escobar i Marta Nache. Després de confirmar-se el primer fitxatge fa unes setmanes, el club vermell-i-negre s'ha mogut per incorporar dues jugadores més. Carolina Escobar serà l'únic fitxatge d'una jugadora de pista i arriba després d'un any a l'Igualada i cinc abans a l'Alcorcón, sempre a l'Ok Lliga. Segons el seu nou tècnic, Pep Mateo, la colombiana arriba per donar solucions a l'equip sobretot en xuts llunyans.

Pep Mateo

És una jugadora que xuta molt bé i és molt potent. Ens donarà seguretat a darrere. No té molt gol, però ens pot ajudar en moments difícils.


D'altra banda, Marta Nache retorna al que va ser el seu club fa unes temporades. Nache ocuparà la porteria juntament amb Cristina Elié i arriba del Sant Feliu. Tot i arribar per ser portera del filial, Mateo no considera que hi hagi titulars i suplents en el primer equip i que jugarà si s'ho mereix.

Pep Mateo

L'hem fitxat per jugar amb el B i per ser la segona de l'A. La coneixem i pot evolucionar, no la considerem suplents perquè no ho entenc així.


El conjunt femení del Patí Hoquei Club Sant Cugat començarà la pretemporada el 27 d'agost.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.