Galbas i Serrallonga debuten a l'Europeu sub 17 davant Anglaterra


  • Comparteix:

Joan Galbas debuta a l'Europeu sub 17 d'hoquei patins amb la selecció espanyola

Joan Galbas debuta a l'Europeu sub 17 d'hoquei patins amb la selecció espanyola

Xavier Serrallonga i Joan Galbas disputen amb la selecció espanyola l'Europeu sub 17 d'hoquei patins que s'inicia a Alcobendas. Els dos santcugatencs debuten aquest diumenge a un quart de deu de la nit quan rebran Suïssa. La resta de rivals del grup A són Itàlia, Àustria i Anglaterra.

El combinat espanyol afronta l'Europeu sub 17 defensant el títol de la categoria i a més ho farà a casa a la ciutat madrilenya d'Alcobendas. En aquesta selecció hi ha un representant del Patí Hoquei Club Sant Cugat, Xavier Serrallonga, i un altre santcugatenc, Joan Galbas. Galbas milita al Futbol Club Barcelona. El combinat estatal inicia aquest diumenge la competició davant Suïssa, dilluns davant Àustria, dimarts el rival serà Anglaterra i dimecres Itàlia. Aquest és la primera fase i els dos primers de cada grup accedeixen a les semifinals que es disputen divendres. La final serà dissabte a les vuit del vepre. Al grup B hi ha Portugal, Israel, França, Andorra i Alemanya.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.