L'Atlètic Terrassa, primer rival del Junior al Campionat de Catalunya


  • Comparteix:

Romagosa i les seves companyes disputaran els quarts de final del català / Font: Enrico Hockey

Romagosa i les seves companyes disputaran els quarts de final del català / Font: Enrico Hockey

El Junior femení d'hoquei herba dóna el tret de sortida a la competició oficial amb la disputa dels quarts de final del Campionat de Catalunya, eliminatòria que jugarà contra l'Atlètic Terrassa. Joan Vidal podrà comptar aquest dimarts a partir de tres quarts de nou del vespre amb totes les seves jugadores menys les dues australianes, Stephanie Riordan i Samantha Snow. El matx es disputarà a l'estadi Lluís Serrahima de Sant Cugat.

Quan tot just comença la tercera setmana de pretemporada, el Junior femení d'hoquei herba afronta la primera competició oficial en un moment en què encara s'està acabant de definir l'estat físic de l'equip. El tècnic, Joan Vidal, hagués preferit arribar en un millor moment de forma, però això no treu que l'equip blau-i-negre sigui favorit, a priori, en l'eliminatòria contra l'Atlètic Terrassa. Aquesta ronda de quarts de final dóna un passi a la primera semifinal, que es jugarà dissabte al camp del CD Terrassa. Les de Vidal han preparat la competició amb una estada el passat cap de setmana al Montseny, en què s'ha treballat en la cohesió de l'equip. Una unió que passa per familiaritzar les jugadores que continuen de la temporada passada i les noves incorporacions, com Nora Rabe, Mariona Valdés o les dues jugadores australianes, que encara no s'han incorporat. Joan Vidal parla de la situació de favoritisme del seu equip.

Joan Vidal

És evident que el paper de la temporada passada ens situa en una situació més alta que en d'altres temporades. Es tracta de continuar en la línia que vam acabar l'any passat.


Els altres quarts de final del Campionat de Catalunya els jugaran el Castelldefels i el Polo, únic rival fins ara del Junior a pretemporada. La final del torneig es disputarà el 21 de setembre, i el Junior intentarà millorar el resultat de l'any passat, quan va caure a semifinals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.