El Patí Hoquei encara no coneix la victòria després de dos partits de pretemporada

Imatge del partit entre el Patí Hoquei i França

El Patí Hoquei Club Sant Cugat perd en el segon amistós de la pretemporada contra la selecció francesa (1-4). Després d'un primer temps sense gols i posar-se per davant en el marcador amb un gol de Pablo Soler, el combinat francès remunta i provoca la segona derrota de la pretemporada en els dos partits disputats pels de Lluís Galbas.

El primer temps ha tingut poca història amb joc dur per totes dues bandes i una bola al pal per part del combinat francès. En el segon temps els santcugatencs s'han avançat ben aviat amb un gol de Pablo Soler que ha aprofitat el rebuig del porter en un penal per fer-ne el primer. Però ràpidament els francesos han aconseguit donar la volta al marcador i en poc més de set minuts han fet quatre gols, que podien haver estat cinc si no haguessin fallat un penal. Al final, victòria d'un combinat francès que ha fet valer la seva qualitat i experiència per endur-se el triomf. França, quarta al darerr Europeu, es prepara d'aquesta manera per al Mundial d'Angola que s'iniciarà d'aquí a 15 dies.

Aquest dimecres el conjunt vermell-i-negre jugarà el tercer partit i ho farà contra Catalunya a la Copa Monestir. Els santcugatencs continuen la seva preparació de cara al debut a Primera Divisió el 19 d'octubre a la pista de l'Alcobendas.