El Patí Hoquei presenta els 25 equips i Catalunya guanya la Copa Monestir


  • Comparteix:

El Patí Hoquei Club Sant Cugat ha presentat els 25 equips per a la nova temporada davant la seva afició al pav 2 de la Rambla del Celler. Paral·lelament s'ha disputat la 7a edició de la Copa Monestir amb triomf de la selecció catalana masculina i femenina davant els sèniors del club santcugatenc.

Un total de 25 equips han desfilat per la pista rebent l'ovació del públic que ha omplert el pav 2 de la Rambla del Celler. Més de 160 jugadors i jugadores formaran part de la família del Patí Hoquei Club Sant Cugat per aquesta nova temporada. L'equip sub 23, de nova creació, és la gran novetat del curs. Abans d'aquesta presentació s'ha disputat la 7a edició de la Copa Monestir en categoria femenina on Catalunya s'ha imposat amb claredat (7-1) davant el sènior del Patí Hoquei Club Sant Cugat. La davantera colombiana Carolina Escobar ha fet el gol de l'honor de les santcugatenques. L'acte s'ha tancat amb la categoria masculina on el combinat nacional també ha derrotat (2-4) el primer equip masculí en un matx molt igualat sobretot en el primer temps. El president del Patí Hoquei Club Sant Cugat, Miquel Soler, destaca que l'objectiu de l'entitat és potenciar la base i que els joves jugadors arriben al primer equip.

Miquel Soler

Som un club formatiu, un club de base. Volem que els jugadors de casa arribin al primer equip.


Elisenda Gassó i Pol Carulla, que han deixat l'hoquei patins aquesta darrera temporada, han rebut un merescut homenatge per part del club santcugatenc i l'ovació del públic assistent.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.