El CD Terrassa, segon rival del Junior al Campionat de Catalunya


  • Comparteix:

El Junior vol repetir triomf, com en el partit contra el Catalonia / Font: Enrico Hockey

El Junior vol repetir triomf, com en el partit contra el Catalonia / Font: Enrico Hockey

El Junior masculí d'hoquei herba disputa aquest diumenge la segona jornada del Campionat de Catalunya contra el CD Terrassa. Els santcugatencs van iniciar la competició amb pas ferm contra el Catalonia, apallissant l'equip barceloní (0-9). Ara bé, malgrat que el segon rival també és de Divisió d'Honor B, el CD Terrassa ha descendit enguany i es tracta d'un conjunt més fort que el Catalonia, que acaba d'arribar a la categoria de plata des de Primera Catalana.

Segon compromís oficial de Jorge Dabanch al capdavant del Junior, després de l'espectacular debut contra el Catalonia, un equip, això sí, d'un nivell molt inferior a la resta. Abans no s'aturi la competició del grup B del Campionat de Catalunya fins desembre, els blau-i-negres tenen una cita amb un històric en hores baixes. Després de 20 anys a l'elit, els egarencs consumaven el descens a Divisió d'Honor B la temporada passada. Així doncs, i malgrat que el rival aquesta jornada del Junior va caure (5-0) al primer partit de competició contra el Club Egara, els de Dabanch hauran d'estar atents davant un contrincant superior al Catalonia.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.