L'Egara pateix de valent per endur-se els dos punts del Lluís Serrahima

El Junior masculí d'hoquei herba fa suar el Club Egara i cau per la mínima (0-1) contra un equip candidat al títol de Divisió d'Honor. Els egarencs han creat perill a la porteria d'un sòlid Mauri Carrió, que ha vist com els de Terrassa anotaven l'únic gol del partit en un penal-còrner. El Junior ha plantat cara, no s'ha arronsat i ha lluitat per superar la línia defensiva visitant, agressiva i molt avançada. Malgrat la derrota, els blau-i-negres segueixen apropant-se cada vegada més al nivell dels equips més potents de la categoria.

El Junior segueix creixent i demostrant que la distància amb els grans de l'hoquei estatal es va reduint poc a poc. El Club Egara ha sortit al Lluís Serrahima amb actitud d'equip gran, pressionant a dalt i ofegant les opcions d'atac locals. Ara bé, els blau-i-negres no s'han amagat i han igualat la intensitat visitant, disposant d'alguna opció de gol com en un penal córner al minut 13 del primer temps. No obstant això, eren els de Terrassa els que creaven més perill a la porteria de Mauri Carrió, peça clau per a un Junior que aspira a ser enter els equips capdavanters en poc temps. La velocitat i lluita d'Edu Garriga i l'argentí Guillermo Barbeito en atac ha provocat el perill local, que arribava a comptagotes.

Al descans el matx seguia igualat, però als vuit minuts de la represa un penal córner dels egarencs els ha donat l'avantatge, amb gol obra de Pepe Romeu. Els de Sant Cugat no s'han fet enrere, i amb l'ànim d'una afició que avui ha omplert les grades del Lluís Serrahima ha seguit cercant l'empat, lluitant cada pilota i tractant de tu a tu en tot moment l'Egara. Tot i apropar-se en alguns moments a la porteria rival, el Junior no ha pogut igualar el marcador i s'ha acabat conformant en donar una bona imatge però no treure cap punt. En qualsevol cas, Jorge Dabanch creu que el camí és bo i augura un bon futur per aquest equip.

Jorge Dabanch

Els nois poden fer història, si guanyes un partit com aquest passes a la història del club.

Després de tres jornades el Junior és cinquè amb tres punts, mentre que l'Egara segueix invicte malgrat caure del lideratge, que és ara de l'Atlètic Terrassa. La major diferència de gols a favor per a l'Atlètic li atorga la primera posició.