El Patí Hoquei Sant Cugat femení suma la segona derrota a Alcorcón

El Patí Hoquei ha sumat la segona derrota a l'Ok Lliga

L'equip femení del Patí Hoquei Club Sant Cugat cau derrotat (4-1) a la pista de l'Alcorcón a la quarta jornada de l'OK Lliga. Les de Pep Mateo no han pogut amb l'efectivitat de les madrilenyes que sumen els tres primers punts de la temporada.

El Patí Hoquei ha iniciat el partit molt fred i prova d'aquest fet és que al minut 4 ha encaixat el primer gol. Vuit minuts més tard, nou gol de les locals que ampliaven la diferència. Encara sense temps per assimilar aquests dos gols, l'Alcorcón feia el tercer. Primer quart d'hora i un 3 a 0 en contra que posava el partit molt coll amunt per a les de Pep Mateo. Al final de la primera part, Judith Navarro feia el 3 a 1 amb el qual s'arribava al descans.

A la represa, el partit s'ha igualat en joc, però cap dels dos equips ha fet moure el marcador fins als darrers minuts de partit quan l'Alcorcón sentenciava i deixava el definitiu 4 a 1. L'entrenador del Patí Hoquei, Pep Mateo, destaca que l'equip no ha fet un bon partit, però creu que el resultat encaixat és massa ampli.