El Patí Hoquei cau contra un gran Alcoi des de la línia de penal


  • Comparteix:

El masculí del Patí Hoquei Club Sant Cugat cau a casa (5-7) contra l'Enrile Pas Alcoy a la segona jornada de la Primera Divisió. El matx s'ha decidit per la gran efectivitat del valencià César que ha anotat fins a cinc gols des de la línia de penal davant un bon Patí Hoquei que ha tingut en Eloi Gaspar en tres ocasions, Xavier Rubio i Marco Aguarón els seus golejadors.

El matx ha començat amb un matiner gol dels visitants que ha fet anat a remolc durant tot el partit als locals. César ha començat amb el seu particular recital golejador i ha fet el segon. Però els santcugatencs han reaccionat amb gols d'Eloi Gaspar i Marco Aguarón, nivellant així un matx que pintava molt malament en l'inici. Abans d'arribar al descans, César ha fet el tercer per als alcoians.

El segon temps ha començat amb un gol d'Eloi, però de nou els visitants han tornat a portar la iniciativa en el marcador fent que els santcugatencs anessin tota l'estona a remolc. Xavier Rubio i Eloi de nou han marcat per als santcugatencs, sent però gols insuficients per remuntar, anant així els punts cap Alcoi.

El tècnic del Patí Hoquei Club Sant Cugat, Lluís Galbas, destaca la importància del primer gol que han rebut com a clau en el partit.

Lluis Galbas

El primer gol ha estat clau i ha marcat el partit. Em jugat amb més risc i el partit no ha sortit bé.


La següent jornada els santcugatencs tornen a jugar a casa, en aquest cas contra el CP Raspeig.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.