Marzá pren possessió de la presidència del Patí Hoquei i Soler marxa ovacionat


  • Comparteix:

Moment del relleu a la presidència del PHCSC

Moment del relleu a la presidència del PHCSC

Francesc Marzá és el nou president del Patí Hoquei Club Sant Cugat (PHCSC). La presa de possessió s'ha formalitzat en l'assemblea general ordinària d'aquest dimarts. Marzá pren el relleu a Miquel Soler, que s'ha acomiadat agraït, satisfet i ovacionat pels assistents.

La d'aquest dimarts ha estat l'última assemblea de Miquel Soler com a president i la primera de Francesc Marzá al capdavant de la junta directiva del club. Soler marxa content, satisfet i agraït i tanca la seva última temporada, la 2012-2013. amb un superàvit de 1.970 euros, fruit de les quotes del juliol i de les estades d'estiu, que han suposat un respir per a l'economia de l'entitat. Segons Soler el club necessita 'regenerar-se' i el relleu 'és vàlid', aquestes han estat les seves paraules davant l'assemblea just abans de cedir el seu lloc al nou president.

Francesc Marzá s'ha mostrat il·lusionat amb la seva nova responsabilitat. El nou president ha aprofitat l'assemblea per presentar el nou organigrama de la junta directiva, vertebrada en quatre grans àrees, presidència, esportiva, econòmica i comunicació. Les línies de treball, que se centraran en tres àmbits, l'esportiu, l'econòmic i el social, insistiran en el concepte formador del club, en fer un pressupost equilibrat i ser un club socialment dialogant. Per Marzá és un repte fer-ho com ho ha fet Miquel Soler i millorar el que es pugui.

Francesc Marzá

El repte és fer-ho tan bé com ho ha fet el Miquel tots aquests anys i evidentment millorar el que puguem. No em puc marcar una fita a dia d'avui perquè el club va molt bé.


Marzá inicia el seu mandat en una campanya amb 140.700 euros de pressupost, mantenint les quotes del curs passat i amb l'obligació que cada equip de l'entitat aporti una tanca publicitària que contribueixi a l'economia del club davant la desaparició de l'esponsor principal.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.